оставить отзыв

Та ви ж робот!

Отправить отзыв

Отзывы пациентов

Стрілець Оксана

16.06.2021

Від імені працівників гімназіі №19 хочу подякувати всьому персоналу центру за чудову роботу, високий рівень обслуговування та професіоналізм лікарів. Поєднання висококваліфікованості та людяності, чуйного ставлення до кожного пацієнта- це головні принципи, яких дотримується вся команда «3 Мед» Дякуємо і бажаємо розвитку !

Ірина

28.05.2021

Чудовий, професійний, уважний лікар Коновалов Віталій Олександрович. Дуже вдячна за діагностику і розвіювання страхів та відміну діагнозу, поставленого в іншому місті після не дуже якісної УЗД діагностики і консультації. Лікар поетапно показав і розяснив мою ситуацію. Однозначно рекомендую!

Вікторія

28.05.2021

Дуже задоволена якістю діагностування та обслуговування. Лікар Любов Сергійовна Рєзнікова - дійсний професіонал, чуйна та інтелігентна людина. Клініка стала родинною. Рекомендую 3мед!

Світлана

01.04.2021

Щиро дякую колективу Центру за професіоналізм, чуйність, доброзичливість. Особливу вдячність висловлюю головному лікарю Любові Сергіїівні! Хочу відмітити сучасне обладнання для ультразвукового дослідження та проведення мамографії. Рекомендую всім, хто хоче отримати вірний діагноз, відвідати дану клініку. Мені дуже допомогли!

Олександр

15.03.2021

Неодноразово звертався до цього центру. Залишився задоволеним. Кваліфікація лікарів, сервіс, персонал, обладнання - на найвищому рівні. Доступні ціни. Індивідуальний підхід. Під час прийому вся увага виключно на пацієнті. Після обстеження, поки очікував результати, запропонували каву, солодощі, печиво. Велика подяка, Лікарю Резніковій Любов Сергіївні. Дуже кваліфікований лікар та діагност. Ретельно обстежує. Все зрозуміло пояснює. Що саме важливе - ставить правильний діагноз. Дуже чуйна Людина. Допомогла всіма своїми зв`язками. Однозначно рекомендую діагностичний центр 3MED.

Константин

15.02.2021

Несколько раз обращался в эту клинику. Уровнем цен, квалификацией врачей, условиями и сервисом доволен. Буду в дальнейшем пользоваться их услугами и рекомендовать друзьям.

Зоя

10.02.2021

Любов Сергіївна дуже компетентний лікар, уважна, доступно та вичерпно пояснює, надає відповіді на всі запитання, вічлива, націлена на результа. Я дуже заводолена отриманими послугами та лікуванням в клініці 3MED.

Щур

10.02.2021

Большое спасибо Резниковой Любовь Сергеевне - Доктору с большой буквы! Благодарю за индивидуальный подход к каждому пациенту, за профессионализм, внимательность, сотрудничество с пациентом. Любовь Сергеевна - Доктор, который умеет внимательно выслушать, успокоить, внушить надежду, настроить позитивно! Особенно ценно, что Доктор умеет выстроить в логическую цепочку и анализировать увиденное на аппарате, наши жалобы, результаты других обследований и в результате мы получаем правильный диагноз! Здоровья Вам Доктор!

Ірина

24.12.2020

Вчора походила ультразвукове обстеження у Залізної Тетяни Євгенівни. Лікар ретельно опитала та оглянула, пояснила всі знахідки та порекомендувала подальші дії. Щиро дякую за чуйність та професіоналізм.

Юлія

13.10.2020

Была на комплексном обследовании УЗИ. Очень довольна и благодарна, поскольку доктор с колоссальным опытом и знаниями. Объяснила все чётко, по полочкам очень внимательно и профессионально были проведены все процедуры. Резникова Любовь Сергеевна -  высококвалифицированный специалист, которых к сожелнию так редко можно сегодня встретить. Рекомендую без единого сомнения.