оставить отзыв

Та ви ж робот!

Отправить отзыв

Отзывы пациентов

Наталия

30.01.2020

Делала УЗИ шеи и головы. Врач очень грамотный,внимательный,после исследования мне всё объяснил подробно,ответил на все мои вопросы.ПорадоваПерсонал очень доброжелательный ,пока я ждала результаты мне предложили кофе. Также порадовала скидка.

Людмила

09.01.2020

Вероніка Олександрівна дуже гарний, чуйний, уважний фахівець своєї справи. Була на обстеженні в різних місцях, в тому числі і в Інституті серця, але фахову консультацію отримала у Вероніка Олександрівна. Дуже вдячна. Рекомендую всим, кому потрібна фахова консультація.

Людмила

09.01.2020

Раджу всим, кому потрібне кваліфіковане обстеження! В центрі панує тепла, затишна атмосфера, працюють ввічливі, уважні, приємні люди. Центр оснащений дуже гарним, точним, сучасним обладнанням. Окрему подяку хочу висловити кардіологу Вероніці Олександрівні за високий професіоналізм, гарне знання своєї справи і за чуйне відношення до пацієнтів!

Валентина Антонівна

04.01.2020

Вперше робила мамографію і звичайно дуже хвилювалася. Затишний центр, якісне обслуговування. Професіоналізм медичного персоналу високий. Буду рекомендувати знайомим.

Олег

03.01.2020

Робив УЗД обстеження суглобів в вашому центрі. Хочу подякувати Коновалову Віталію Олександровичу. Справжній фахівець з високим рівнем знань. Обслуговування на високому рівні. Рекомендую даний діагностичний центр.

Валентина

27.12.2019

Робила мамографію в вашому центрі. Затишно, приємний, привітний персонал. Хочу висловити щиру подяку Кочеткову Геннадію Геннадійовичу за прфесіоналізм.

Олександр

27.12.2019

Дуже хороший центр. Приємний персонал. Особливо хочу подякувати Коновалову Віталію Олександровичу, який робив УЗД обстеження черевної порожнини моїй бабусі на дому. Високий професіоналізм, уважність, чуйність. Рекомендую!

Катя Заец

26.12.2019

Делала маммографию в этом центре, мне очень понравилось качественное обследование и внимание со стороны рентгенлаборанта Елены!!!

Ольга

26.12.2019

Не один раз обращалась за услугами, есть скидки, которые никак не влияют на качество и результат диагностики. Персонал внимательный и приветливый. Рекомендую

Геннадій С

26.12.2019

Робив в центрі узі судин шиї і голови у доктора Коновалова В.О. Рекомендую, уважний лікар, грамотний фахівець.